Přejít na obsah

Nastavení cookies

Zvolte, které druhy cookies povolíte. Svou volbu můžete kdykoli změnit přes Nastavení cookies v dolní části každé stránky. Prohlášení o ochraně osobních údajů

Nezbytné

Vždy zapnuté

Potřebné pro přihlášení, uchování košíku a zapamatování vašich voleb. Jsou vždy zapnuté.

Které cookies?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: vaše relace a trvalé přihlášení
  • weboke_basket: váš košík
  • wkBtwIncl: zobrazení cen s DPH nebo bez DPH
  • wok_cookies: vaše volba cookies, 12 měsíců

Měří, která reklama vede k návštěvě nebo objednávce, abychom neplatili za reklamy, které nic nepřinášejí.

Které cookies?
  • Google Ads přes Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), až 90 dní
  • OpenAI Ads, reklamy v ChatGPT
  • wok_aff: partner, který vás k nám doporučil (partnerský program), 60 dní

4,6

Země a jazyk

Každá země má vlastní web s cenami a DPH dané země.

Zobrazit

Rychlý nebo Striktní: dva režimy spolupráce

Euro-Office nabízí dva způsoby společného úprav dokumentů. Vyberete je na kartě Spolupráce pomocí tlačítka Režim spolupráce na úpravách (1).

Volba mezi Rychlý a Striktní
Vyberte Rychlý nebo Striktní v nabídce Režim spolupráce na úpravách
RežimCo se staneHodí se, když
Rychlý (výchozí)Změny ostatních vidíte okamžitě, zatímco píší. Vše se automaticky ukládá.společně píšete text nebo při poradě společně něco vyplňujete.
StriktníVaše změny se stanou viditelnými pro ostatní až po kliknutí na Uložit. Změny ostatních uvidíte také až poté. Odstavec, na kterém pracuje kolega, nemůžete upravovat zároveň.chcete v klidu napsat vlastní kapitolu, aniž by se pod Vámi text posouval.

Jak přepnout režim

  1. Přejděte na kartu Spolupráce.
  2. Klikněte na Režim spolupráce na úpravách (1).
  3. Vyberte Rychlý nebo Striktní.

V režimu Striktní klikněte na tlačítko Uložit vlevo nahoře, jakmile dokončíte určitou část. Vaše vlastní změny se poté odešlou ostatním a Vy ihned uvidíte jejich nový text.

Režim můžete nastavit také přes Soubor a poté Pokročilá nastavení, u položky Režim spolupráce na úpravách.

Upozornění: pokud se nacházíte v režimu Rychlý společně s více lidmi v jednom dokumentu, fungují funkce Zpět a Znovu omezeně. Můžete vrátit zpět pouze své vlastní změny, nikoli změny ostatních. Pokud chcete vrátit něco od kolegy, použijte historii verzí (Historie verzí: obnovení starší verze).

Chvíli strpení…

Nastavení vašich domén

U každé domény nastavte jmenné servery, propojení s hostingem a to, kdo bude držitelem.

Načítání vašich domén…