Přejít na obsah

Nastavení cookies

Zvolte, které druhy cookies povolíte. Svou volbu můžete kdykoli změnit přes Nastavení cookies v dolní části každé stránky. Prohlášení o ochraně osobních údajů

Nezbytné

Vždy zapnuté

Potřebné pro přihlášení, uchování košíku a zapamatování vašich voleb. Jsou vždy zapnuté.

Které cookies?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: vaše relace a trvalé přihlášení
  • weboke_basket: váš košík
  • wkBtwIncl: zobrazení cen s DPH nebo bez DPH
  • wok_cookies: vaše volba cookies, 12 měsíců

Měří, která reklama vede k návštěvě nebo objednávce, abychom neplatili za reklamy, které nic nepřinášejí.

Které cookies?
  • Google Ads přes Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), až 90 dní
  • OpenAI Ads, reklamy v ChatGPT
  • wok_aff: partner, který vás k nám doporučil (partnerský program), 60 dní

4,6

Země a jazyk

Každá země má vlastní web s cenami a DPH dané země.

Zobrazit

Zahájení konverzace: jeden na jednoho, skupina nebo tým

Dostupné v balíčcích s Office. Talk je součástí Vašeho WebOké Nextcloud, jakmile je k Vašemu balíčku přiřazena alespoň jedna licence Office Suite. Pak může Talk používat kdokoli v rámci Vašeho balíčku, i uživatelé bez vlastní licence. Pokud nemáte Office, Talk se Vám v nabídce nezobrazí. Viz Které aplikace jsou součástí mého balíčku?.

V Talk je vše konverzace: chat s jedním kolegou, skupina pro Váš projekt nebo stálá zasedací místnost. V každé konverzaci můžete chatovat i volat.

Konverzace jeden na jednoho

  1. Do vyhledávacího pole vlevo nahoře napište jméno dané osoby.
  2. Klikněte ve výsledcích vyhledávání na danou osobu. Talk ihned otevře konverzaci pouze mezi Vámi dvěma.
  3. Napište svoji zprávu dole a stiskněte Enter.

Vytvoření skupinové konverzace

  1. Klikněte na tlačítko vedle vyhledávacího pole (1) a zvolte Vytvořit novou konverzaci (2). Pomocí Přidat se do všem přístupných konverzací (3) uvidíte konverzace, které ostatní otevřeli pro všechny.
Nabídka s možnostmi Vytvořit novou konverzaci a Přidat se do všem přístupných konverzací
Vytvoření nové konverzace
  1. Otevře se okno Vytvořit novou skupinovou konverzaci. U pole Název (1) vyplňte srozumitelný název, například název Vašeho projektu. Popis a obrázek nejsou povinné.
  2. U Typu konverzace zvolte zpravidla Výchozí: zprávy, vlákna a hovory. Pro zobrazení této volby posuňte okno dolů. Webinář má rovnou předsálí, což se hodí pro schůzku s lidmi zvenčí (viz Hosté v konverzaci Talk s čekárnou (lobby)).
  3. Klikněte na Přidat účastníky (3) a vyberte osoby, které mají být součástí konverzace. Nebo klikněte na Vytvořit konverzaci a účastníky přidejte později.
Okno Vytvořit novou skupinovou konverzaci s poli Název a Popis a typy konverzace
Název, popis a typ konverzace

Obrazovka konverzace

Konverzace se zprávami od Anne a Lisa, sdíleným souborem a účastníky vpravo
Skupinová konverzace v Talk
  1. Dole napíšete svoji zprávu (1). Pomocí Enter ji odešlete, pomocí Shift + Enter začnete nový řádek. Ikona smajlíka přidá emoji, pomocí mikrofonu vpravo nahrajete hlasovou zprávu.
  2. Pomocí plus (2) sdílíte soubor, vytvoříte nový dokument nebo spustíte anketu. Viz Sdílení souborů a jejich společné prohlížení v konverzaci.
  3. Pomocí tlačítka Zavolat (3) zahájíte (video)hovor. Viz Videohovory a schůze: kamera, mikrofon, pozadí a přihlášení o slovo.
  4. Za třemi tečkami (4) najdete Nastavení konverzace, zobrazení na celou obrazovku a samostatné místnosti pro skupinovou práci (breakout rooms).
  5. Vpravo vidíte Účastníky (5) a pod Sdílené položky vše, co bylo v konverzaci sdíleno. Křížkem tento postranní panel zavřete.

Přidávání účastníků: osoby, skupiny a týmy

Do vyhledávacího pole Vyhledat nebo přidat účastníky (1) napište jméno. Pod Přidat uživatele najdete lidi z Vašeho Nextcloud, pod Přidat skupiny nebo týmy Vaše skupiny a týmy. Kliknutím je přidáte. Pokud přidáte tým, zapojí se i lidé, kteří se k danému týmu připojí později. Jak vytvořit tým, se dočtete v Vytváření týmů a sdílení složky s celým Vaším týmem.

Vyhledávací pole u účastníků s výsledkem Tom Visser pod Přidat uživatele
Vyhledání a přidání účastníka

Zmínění někoho

Napište @ a první písmena jména. Vyberte osobu ze seznamu. Daná osoba dostane upozornění, i když má u této konverzace nastaveno zobrazování upozornění pouze na Pouze zmínky ve stylu @jméno. Pomocí @all zmíníte všechny účastníky konverzace.

Po napsání @Lis se zobrazí jako návrh Lisa de Wit
Zmínění někoho pomocí @

Užitečné funkce v konverzaci

  • Reakce na zprávu: najeďte myší na zprávu. Poté můžete přidat reakci pomocí emoji, odpovědět (zobrazí se přitom původní zpráva) nebo pomocí tří teček nastavit připomenutí, upravit zprávu či ji smazat.
  • Odeslání později: klikněte na tři tečky vedle pole pro zprávu a zvolte Odeslat později. Pomocí Odeslat bez upozornění odešlete zprávu, aniž by ostatní dostali upozornění.
  • Vlákna: pokud je konverzace rušná, začněte vlákno (podřízenou konverzaci) k jednomu tématu. Všechna vlákna uvidíte vlevo pod Vláken.
  • Hledání: pomocí lupy nahoře vyhledáváte ve zprávách této konverzace. Vyhledávací pole nahoře v Nextcloud hledá i v Talk.
  • Oblíbené: najeďte na konverzaci v seznamu vlevo, klikněte na tři tečky a označte ji jako oblíbenou. Poté bude vždy nahoře.

Opuštění nebo odstranění konverzace

Otevřete Nastavení konverzace a přejděte do Nebezpečné zóny. Pomocí Opustit konverzaci z ní odejdete pouze Vy, ostatní mohou pokračovat. Odstranit konverzaci odstraní konverzaci pro všechny a Smazat zprávy chatu smaže pouze zprávy. Poslední dvě možnosti může provést pouze moderátor, většinou ten, kdo konverzaci vytvořil.

Chvíli strpení…

Nastavení vašich domén

U každé domény nastavte jmenné servery, propojení s hostingem a to, kdo bude držitelem.

Načítání vašich domén…