Kapitola 2 · 2.10
Odhlášení a bezpečné ukončení
Máte v DirectAdmin hotovo? Odhlaste se, zejména na počítači, který sdílíte s ostatními.
Odhlášení
- Klikněte vpravo nahoře na Hallo, následované Vaším uživatelským jménem (1).
- Vyberte Odhlásit.

Pokud zavřete pouze kartu, Vaše relace zůstane ještě chvíli platná. Relace spuštěná přes Mijn WebOké automaticky vyprší po 60 minutách.
Zobrazení a ukončení aktivních relací
Byli jste přihlášeni na více zařízeních, nebo si nejste jistí? V DirectAdmin uvidíte, jaké relace jsou aktivní, a můžete je najednou ukončit.
- Klikněte vpravo nahoře na Hallo, následované Vaším uživatelským jménem a vyberte Profil.
- Klikněte na kartu Relace.
- Nahoře je zobrazena Vaše aktuální relace s IP adresou a dobou, po kterou je ještě platná. Pod ní jsou uvedeny ostatní relace.
- Klikněte na UKONČIT VŠECHNY OSTATNÍ (1), pokud chcete ukončit všechny ostatní relace, nebo klikněte na ikonu koše u jedné konkrétní relace.

U Typ přihlášení je uvedeno, jakým způsobem došlo k přihlášení. Inlog Sleutel znamená: přes Mijn WebOké nebo AI asistenta. Při přímém přihlášení pomocí hesla je uvedeno něco jiného.
Tip: Chcete zpětně zjistit, kdo a kdy se přihlásil, i když už daná relace skončila? Podívejte se do sekce Historie přihlášení ve stejném menu (viz Historie přihlášení: kdo se kdy přihlásil?).
